RUSTHUIS

In onze paardenrusthuis bieden we oudere paarden, die na een leven van dienstbaarheid aan de mens, een rustige en ontspannen oude dag in onze Paddock Paradise. Middels lange looppaden zorgen we ervoor dat het dier, wanneer ze dat wenst beweging kan krijgen, bieden we voeding en water aan om de beweging te stimuleren. Naast het voorzien in voeding en beweging zorgen we ervoor dat ieder dier elke dag de nodige liefde en aandacht krijgt.

Het is van belang de wat oudere dieren extra goed in de gaten te houden omdat deze soms wat slechter het ruwvoer kunnen verteren. Het verteren van voeding draagt in grote mate bij aan het op temperatuur houden van de eigen lichaamswarmte. Een actieve spijsvertering draagt dus bij aan het warm houden van het paard, mede hierom is het belangrijk om er op te letten dat het paard voldoende van de juiste voeding binnenkrijgt. 

We houden de gezondheid van de oudere paarden nauwlettend in de gaten en overleggen met onze gespecialiseerde dierenarts wanneer dat nodig is, zodat we deze dieren ook happy houden!

  
© 2019 - 2024 De Paardenweide | Paddock Paradise | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel