Wie zijn wij?

Even voorstellen!

Ik ben Mascha Ponk en samen met mijn vriend initiatiefnemer van dit fantastische project.

Toen wij jaren geleden onze boerderij kochten, konden we eindelijk de paarden bij huis houden en wisten we al snel dat we het bijbehorende land in wilden richten als Paddock Paradise.

Zoals je hieronder kunt zien was het toen we het kochten niet de ideale paddock, echt niet verkeerd, maar niet wat wij voor ogen hadden

       

Dus we zijn gestart met het maken van de plannen voor de ontwikkeling van een Paddock Paradise op onze locatie.

De eerste stap die we hebben genomen is het maken van een doordacht ontwerp. Na erg veel het principe Paddock Paradise bestudeerd te hebben en verschillende literatuur over de aard van het paard en hoe het dier nou exact in elkaar steekt te hebben bestudeerd werden we steeds meer overtuigd van het feit dat we de juiste weg in hadden geslagen. We hebben uitgestippeld welke routes de paarden moeten lopen en hoe en waar we bijvoorbeeld willen gaan voeren. Waar moet het water staan? Hoe houden we ze in beweging?

Het principe van de Paddock Paradise is dat de paarden altijd buiten zijn, dichter bij hun natuur, volop beweging hebben en constant beschikking over ruwvoer. Met deze punten zijn we uiteindelijk op dit ontwerp uit gekomen. De lange looppaden bieden de paarden ruim voldoende om af en toe even lekker te rennen en gek te doen. 

We hebben op verschillende plekken extra open ruimtes gecreerd om voldoende ruimte te houden om te passeren, maar ook om lekker te rollen in het zand. Hieronder zien jullie een deel van fase 1. 

     

 

© 2019 - 2024 De Paardenweide | Paddock Paradise | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel