Wat doen wij?

De Paardenweide zet zich in voor betere leefomstandigheden voor paarden

Stalling in onze Paddock Paradise

Dit doen we onder andere door stalling aan te bieden aan eigenaren van oudere paarden en pensionpaarden in onze Paddock Paradise. Nadat u uw paard heeft aangemeld via het aanmeldingsformulier nemen wij contact met u op om uw aanmelding verder te bespreken. 

Het op natuurlijke wijze houden van paarden heeft een zichtbaar goede uitwerking op de gesteldheid van uw paard. Hij/zij zal zich gelukkiger voelen en daardoor beter in zijn vel zitten. U zult ook merken dat uw paard qua karakter een beetje zal veranderen, dit heeft vaak een positieve uitwerking op uw samenwerking en eventuele sportprestaties.

Advisering bij het ontwerp en inrichting van uw eigen Paddock Paradise

Wanneer u de beschiking heeft over een stuk land en u heeft de wens om daar een échte Paddock Paradise van te maken adviseren wij u om contact met ons te zoeken zodat wij u daar kundig over kunnen informeren. Wij hebben veel ervaring in het ontwerpen en inrichten van paddocks en verwachten zeker een positieve aanvulling te kunnen zijn qua begeleiding en kennis van materialen en producten.

Welke materialen te gebruiken in uw Paddock Paradise

Wanneer we gezamenlijk een goed ontwerp hebben gemaakt is uw volgende stap natuurlijk de invulling daarvan. 'Welke materialen moet ik gaan gebruiken, wat is duurzaam, welke producten zijn er eigenlijk allemaal te koop?' Bij de inrichting van een Paddock Paradise komt erg veel kijken, zo kan het bijvoorbeeld nodig zijn om een vergunning bij uw gemeente aan te vragen, maar ook zeker niet onbelangrijk is welke materialen heeft u nodig om uw droom te verwezenlijken. 

De grote hoeveelheid materialen die verkrijgbaar zijn maakt het moeilijk om de juiste keuzes te maken. De Paardenweide heeft een hechte samenwerking met onze Duitse fabrikant. Deze topleverancier heeft een zeer uitgebreid assortiment welke we via onze webshop aanbieden. Wanneer u daarvoor kiest kunnen we dit geheel ook meteen meenemen in onze advisering.

Kortingscode

Wanneer wij samen met u het ontwerptraject hebben mogen doen, ontvangt u van ons een persoonlijke kortingscode. Deze kortingscode kunt u gebruiken wanneer u bestellingen plaatst in onze webshop. Hiermee heeft u dus direct voordeel en kunt u zelfs eenvoudig de waarde van de advieskosten weer terugverdienen. 

 

© 2019 - 2021 De Paardenweide | Paddock Paradise | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel