Paddock Paradise in Friesland

Ben je op zoek naar een Paddock Paradise in Friesland voor de stalling van je paard of pony? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Bij de Paardenweide in Peperga bieden we pensionstalling aan voor je sportpaard in onze Paddock Paradise in Friesland. De paarden staan 24/7 buiten in de Paddock Paradise en hebben daar de beschikking over onbeperkt kwalitatief hoogwaardig hooi. 

Op door het plaatsen van verschillende benodigdheden langs de track zoals; voer, water, likstenen rust- en ligplaatsen worden de paarden gestimuleerd om zoveel mogelijk te bewegen. Een paard is gemaakt om ongeveer 16 uur per dag te scharrelen naar voedsel en water. Wij proberen de natuurlijke situatie zoveel mogelijk na te bootsen waardoor de paarden dichter bij hun natuur komen en daardoor een beter lever hebben.

Als eigeaar wil je natuurlijk het beste voor je paard, wacht daarom niet langer en meldt je paard aan via onderstaande button. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met je op om je aanmelding te bespreken. Het is mogelijk dat er een wachtlijst geldt.

 

                                                                   

 

© 2019 - 2024 De Paardenweide | Paddock Paradise | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel