Zelf een Paddock Paradise maken?

Wil je graag zelf je Paddock Paradise maken en wil je hier graag deskundige hulp bij? 

Bij de Paardenweide zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, inrichten en aanleveren van alle benodigdheden voor je Paddock Paradise. Wij adviseren je bij de inrichting van je eigen Paddock Paradise, helpen je met het maken van de juiste keuzes en bieden je de gelegenheid om tegen een aantrekkelijk tarief je materialen bij ons in te kopen om je eigen Paddock Paradise in te richten. 

Door onze brede kennis en ervaring van paarden en hun natuurlijke doen en laten zijn wij zeer goed in staat om je te helpen bij de lastige keuzes die er soms gemaakt moeten worden bij het ontwerp en keuze in materialen. Wat zijn nou belangrijke zaken om rekening mee te houden, hoe werkt het brein van het paard wanneer hij zoekt naar voer of water? Het lijkt allemaal erg eenvoudig, maar als je het écht goed wilt doen komt er veel bij kijken.

Door het bieden van zeer hoogwaardige materialen ben je ervan verzekerd dat je Paddock Paradise vele jaren kwalitatief goed ingericht is en blijft. We hebben nauwe samenwerkingen met diverse leveranciers en kunnen je dus voorzien in bijvoorbeeld, hooiruifen, weidepoorten, schrikdraadapparaten, schriklint, maaimachines voor je weide, noem maar op! 

Als je geintereseerd bent, maak dan een afspraak. We komen de eerste keer vrijblijvend bij je kijken, daarna maken we offerte zodat je duidelijkheid hebt in de kosten. Als je dit allemaal bevalt kun je ons akkoord geven en gaan we aan de slag voor je!

Je kunt ons bellen of mailen via de contact gegevens onderaan deze pagina. We horen graag van je!

 

© 2019 - 2024 De Paardenweide | Paddock Paradise | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel